UIT festival 23

10 september 2023 zondag om 16.00 op het terras van de Kosterij in Goënga.

Jonge talenten, muzikantenuit eigen dorp zorgen voor een swingende middag.

Toegang: gratis, vrijwillige bijdrage in het ponkje.

Voor meer informatie kijk op www.stichtingkerkgebouwgoenga.nl                                          

Zangeres Linde Guljé van het jazz en soul duo “Rens en Linde” speelt een thuiswedstrijd op het Uitfestival in Goënga. Samen met gitarist Rens van der Kooij steekt ze moderne en klassieke soul nummers in een akoestisch jasje.               

Sfeerband Schwung staat al sinds 2020 garant voor kwaliteit! De toeschouwer staat bij ons centraal… wij zijn pas tevreden als ú dat bent! Het is ons missie om samen met u tot een passende invulling van de 15 min te komen, waar beide partijen blij van worden