KERSTCONCERT 18 dec 2022

18 december 2022 zondagmiddagconcert om 15.00 in de kerk van Goënga.

Dreaming of a white Christmas met Avanti.

Toegang: gratis, vrijwillige bijdrage in het ponkje.

 

Zanggroep Avanti is een groep dynamische jonge mensen, die onder leiding van Johan Velthuis een mooi programma van meerstemmige popmuziek brengen. Een selectie van kerstnummers die je kent van de radio en misschien ook een paar minder bekende, maar zeker niet minder mooie liederen. Dit is pas het tweede seizoen van Avanti. In de corona-periode namen ze het prachtige ‘Mary did you know…’ op, bekend van de populaire acapella groep Pentatonix. Je kunt dit beluisteren op jv.nl/avanti
Lijkt het je ook leuk om te zingen bij Avanti? Kijk dan even op jv.nl/zanggroep voor de mogelijkheden en de voorwaarden.

9